در راستای پروژه همکاری آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان در جلسه ای که با حضور ریاست و دبیر کل اتاق ارومیه ، مدیر کل و معاون آموزشی اداره کل اموزش سازمان فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی ، مدیر پروژه و نمایندگان اتاق ایران و کارشناس آلمانی موسسه sbh در زمینه مکانیک صنعتی و نمایندگان شرکت های عضو پروژه مذکور در محل اتاق ارومیه برگزار شد .
حسن انتظار ، رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ارومیه با اشاره به اهمیت آموزش و مراودات مناسب با کشور المان بیان داشت : امیدواریم که این دوره ها در سطح کشور و مخصوصا در سطح استان ما عملیاتی شوند و با کمرنگ تر شدن تحریم ها ، تامین ماشین الات اکثر کارخانجات از کشور المان دوبار ه از سر گرفته شود .
علیرضا مقیدی ، مدیر پروژه همکاری آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان گفت : در ایران بسیاری از شرکتها از پتانسیل ها و توانایی های سازمان فنی و حرفه ای در راستای اموزش و افزایش مهارتهای شغلی نیروهای انسانی مشغول به کار در بنگاه های اقتصادی اطلاع چندانی ندارند فلذا در این پروژه برآنیم تا اتاق های بازرگانی و سازمان فنی و حرفه ای با همکاری یکدیگر و با کسب اطلاع از نیازهای شرکت ها به اموزش نیروهای متخصص بپردازند .
الکساندر اشلیشتا ( مدرس و متخصص مکانیک صنعتی SBH بامعرفی پروژه و اشاره به اهداف پروژه آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان و کمک به شرکتها در جهت حرکت به این سیستم، مشکل اصلی را در ارتباطات بنگاه های اقتصادی با اتاق های بازرگانی و سازمان فنی و حرفه ای دانست که در قالب این پروژه تلاش بر افزایش این ارتباطات شده است .
وی ایمنی کار ، استانداردهای حفاظت از محیط زیست ، رفتار با مشتری از جمله مواردمورد نیاز جهت عملیاتی شدن هر چه بیشتر پروژه برای ایران برشمرد . اشلیشتا در ادامه از کارگاه سی ان سی و تراشکار سی ان سی و... مرکز شماره ۱ اداره سازمان فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی نیز بازدید نمودند و هم چنین در این بازدید مدرسین این کارگاه نیز حاضر شدند و توضیحات لازم درباره نحوه ارائه آموزش را دادند.
دکتر فاتحی عضو هیات نمایندگان اتاق ارومیه با اشاره به مزایای پروژه مذکور ،لزوم نیاز سنجی دقیق شرکتها در جهت بهره مندی از امکانات را از نکات حایز اهمیت برشمرد.
در پایان جلسه از ساختمان شماره 1 و 2 سازمان فنی و حرفه ای استان و نیز کارخانه مارال صنعت و اروم تریلر بازدید بعمل آمد .