به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، در ابتدای این جلسه رضا جمشیدی رئیس کمیسیون معدن اظهار داشت : سرمایه گذاران علاقه مندی در زمینه اقامت توریست ها و مسافرین در استان آذربایجان غربی جهت ایجاد امکانات رفاهی برای مسافرین هستند که بایستی مناطق و جاذبه های گردشگری شناسایی و دو یا سه قسمت نزدیک به هم جهت سرمایه گذاری در نظر گرفته شود.
وی افزود : برای هر چه بهتر شدن صنعت ژئوتوریسم و جذب گردشگران بایستی ابتدا مناطق و جاذبه های گردشگری شناخته سپس اقدام به ایجاد امکانات در آن مناطق نمود.
غلامرضا بابایی،مدیر کل محترم دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی در ادامه این جلسه اظهار داشت : ما می توان از مناظر طبیعی این استان استفاده کرده و بدنبال مسائل اقتصادی آن باشیم تا بتوانیم با استفاده از این امر جذب توریسم کرده و در کنار آن ارزش آفرینی هم داشته باشیم و با رسیدن به توسعه پایدار بتوانیم به هدف نهایی دست پیدا کنیم.
علی امامعلی پور،عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی معدن در ادامه این جلسه اظهار داشت:موضوع ژئوتوریسم می تواند در آینده به رونق استان آذربایجان غربی ختم شود.
وی افزود:می توان به معرفی مناطق مستعد ژئوتوریسمی هم از دیدگاه زمین شناسی و ویژگیهای زمین شناسی و پتانسیل های موجود در این زمینه در قالب کتاب و کتابچه برای استان پرداخت.
عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی معدن بیان داشت : در کنار معرفی مناطق و جاذبه های گردشگری بایستی توجه ویژه ای به زیرساختها و قابلیتهای ژئوتوریسم از جمله وجود محل های اقامتی مناسب و راحت برای توریستهای این استان داشت.
علی امامعلی پور در پایان سخنان خود گفت : وظیفه ی ما فقط معرفی جاذبه ها و مکان های گردشی نیست،در کنار همه اینها مسائل مهمتری نظیر مسائل امنیتی برای مناطق و جاذبه های گردشگری مناطق مرزی می باشد که مشکلات خاص خود را دارد.
امیر مسعود فاتحی،عضو کمیسیون امور اقتصادی و محیط کسب و کار در ادامه اظهار داشت : استان آذربایجان غربی به دلیل موقیت خاص جغرافیایی می تواند زمینه مستعدی برای گسترش ژئوتوریسم شود و همچنین دارای قابلیتهای طبیعی چه از لحاظ وجود آب های معدنی،غارهای آهکی،غارهای تاریخی و دیگر امکانات موجود در استان می باشد.