با حضور اعضای کمیسیون
دومین جلسه کمسیون صنعت برگزار گردید
نویسنده: Anonym/دوشنبه, 24 آبان,1395/دسته ها: اخبار اتاق ارومیه, تیتر خبر, اخبار, کمیسیون صنعت
دومین جلسه کمسیون صنعت اتاق بازرگانی صنایع ،معادن و کشاورزی ارومیه با حضور صاحبان صنایع و اساتید دانشگاهی در حوزه صنعت در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی ارومیه برگزار گردید .
مسعود فاتحی ،رئیس کمسیون صنعت اتاق ارومیه به تبیین ارتباط صنعت با دانشگاه و دستور جلسه پرداخت و خاطر نشان شد : امروزه به سبب اینکه واحدهای صنعتی در وضعیت مناسبی به سر نمی برند لزوم ورود دانشگاه به صنعت و پیوند دانشگاه با صنعت بیش از پیش احساس می گردد .
فاتحی در ادامه افزود : دانشگاههای بسیاری در دنیا از ارتباط با صنعت توانسته اند درآمد خوبی را کسب کنند و در عین حال به صنعت در توسعه آن کمک شایانی کنند .
در ادامه این جلسه علی مختاری ،مدیر عامل شرکت لیو ایجاد درخشان به عنوان یک واحد صنعتی موفق در حوزه ارتباط با دانشگاه و دارای واحد تحقیق و توسعه که در پارک علم و فناوری دانشگاه ارومیه مستقر هستند به ارائه گزارشی از عملکرد خود در این خصوص پرداخت و گفت که شرکت ما به عنوان یک واحد با تکنولوژی بالا قبل از تولید به ایجاد واحد تحقیق و توسعه پرداختیم و بعد از چهار سال تحقیق امروزه به مرحله تولید رسیده است و به عنوان یک واحد موفق در داشتن تکنولوژی و دانش فنی توانسته با مشکلات عدیده به تولید انبوه برسد .
مختاری در ادامه خاطر نشان شد : یکی از بزرگترین مشکلات موجود در صنعت عدم اجرای صحیح قانون کپی رایت می باشد که متاسفانه به این حوزه توجهی نشده است . وی همچنین عدم علاقمندی اساتید دانشگاه در ارتباط با صنعت را یکی دیگر از مشکلات پیش روی صنعت و دانشگاه دانست و خواستار ایجاد فضای مناسب برای برطرف شدن مشکلات مطرح شده شد .
در ادامه عباسپور،کارشناس اقتصادی استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت : امروز یکی از مسائل مهم مورد نیاز صنعت ایجاد واحدهای دانش بنیان می باشد که متاسفانه احساس نیاز در صنعت استان برای رفتن به سمت دانشگاه را ندارند و تا زمانیکه ما این احساس نیاز را ایجاد نکنیم نخواهیم توانست تا به سمت ارتباط با دانشگاه برویم . البته راهکارهایی نیز وجود دارد که جذب سرمایه گذاران خارجی یکی از راهکارهای مهم است که باید به آن سمت حرکت کنیم .
در ادامه جلسه احمد دلیری،عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه اظهار داشت: بایستی روی دانشجویان سرمایه گذاری کنیم و ارتباط صنعت با دانشگاه را از زمان دانشجویی شروع کنیم و علم را بطور عملی در دوره های کار آموزی آموزش دهیم .
وی همچنین پیشنهاد کردند تا موضوع جلسه به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوص نیز ارجاع شود و از پتانسیل های شورا در جهت تصویب مصوبات مورد نیاز استفاده کنیم.
عیسی شمس مولوی به عنوان واحدهای صنعتی موفق نیز معتقدند که تا کنون متاسفانه ارتباط صحیحی بین دانشگاه و صنعت ایجاد نشده است و اکثر واحدهای صنعتی دارای واحد تحقیق و توسعه متاسفانه نتوانسته اند بهره کافی از این حوزه ببرند .
حضرتی ،کارشناس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان و شهسوار ،معاون محترم شهرکهای صنعتی استان نیز به ارائه گزارش و عملکرد خود در حوزه ارتباط صنعت با دانشگاه پرداختند .
در پایان این جلسه دنیوی، عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه و مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه ارومیه با اشاره به ضرروت و اهمیت ارتباط صحیح و هدفمند صنعت با دانشگاه اعلام کرد که دانشگاه و اساتید دانشگاهی آمادگی کامل برای ارتباط با بدنه صنعت و در اختیار قراردادن دانش خود به صنعت را دارند و هم اکنون نیز دانشگاه ارومیه توانسته ارتباط خوبی با صنعت ایجاد نمی اید .
دنیوی همچنین با اشاره به اینکه امروزه دنیا به سمت ایجاد صنایع دانش بنیان پیش می رود اعلام کرد واحدهای صنعتی و تولیدی ما بایستی احساس نیاز به دانشگاه را در خود بوجود آورند و با ایجاد یک ارتباط منطقی بتوانیم در جهت ارتقاء علمی واحدهای صنعتی خود بکوشیم .
تعداد نمایش ها (23915)/نظرات (0)
کلمات کلیدی: