به گزارش مرکز اطلاع رسانی اتاق بازرگانی آذربایجانغربی ، حسن کوماسی در جلسه آموزش فرایندهای نحوه رسیدگی به تراکنش های مشکوک بانکی ، با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی به سرعت در حال تجهیز به سامانه های برخط فعالیت ها است، افزود: سلامت اداری، ساده شدن فرآیندهای رسیدگی و افزایش عدالت به پرونده های مؤدیان با راه اندازی سامانه پروفایل مؤدیان تقویت می شود.
وی با اعلام اینکه رسیدگی به تراکنش های بانکی مشکوک در مرکز استان متمرکز بود، ادامه داد: تمرکززدایی از فعالیت های رسیدگی به این پرونده ها، موجب ساده تر شدن امور برای مؤدیان و همکاران امور مالیاتی می شود.
کوماسی با اشاره به لزوم بالا رفتن کیفیت و کمیت رسیدگی به پرونده های تراکنش های مشکوک بانکی، اظهار کرد: تعدادی از پرونده های مربوط به تراکنش های بانکی مشکوک در استان در حال بررسی و طی مراحل قانونی و تعدادی نیز در مرحله رسیدگی برای وصول مالیات هستند.
این مقام مسئول با بیان اینکه تمام تلاش ما برای تأمین درآمدهای دولت از محل مالیات است، گفت: مجموعه دستگاه های اجرایی برای رسیدن به این هدف یاریگر مجموعه امور مالیاتی هستند.
معاون حسابرسی مالیاتی اشخاص حقیقی مرکز استان و سرپرست معاونت حسابرسی مالیاتی شهرستان ها نیز در این جلسه با اشاره به تأثیر منفی شیوع ویروس کرونا و آسیب دیدن مشاغل در تأمین درآمدهای مالیاتی، اظهار کرد: تأمین قسمتی از درآمدهای دولت از محل تراکنش های مشکوک بانکی از اهداف سازمان امور مالیاتی کشور بوده و به منظور حمایت از تولید و کسب و کارهای آسیب دیده در دوره شیوع ویروس کرونا، بهترین گزینه است.
محمدرضا باقر مهربان با بیان اینکه برخی فرارهای مالیاتی در همین تراکنش های مشکوک بانکی پنهان شده، گفت: تأمین درآمدهای مالیاتی دولت و جلوگیری از فرارهای مالیاتی، آبادانی و توسعه کشور و تحقق عدالت را در پی دارد.
وی افزود: بررسی پرونده تراکنش های بانکی مشکوک و حساب های اجاره ای باید با دقت بالایی صورت گرفته، صاحبان حقیقی سرمایه شناسایی و مالیات از آنان ستانده شود.
در پایان این جلسه دستورالعمل ها و قوانین مربوط به تراکنش های مشکوک بانکی به کارکنان امور مالیاتی شهرستان ها آموزش داده شد.